October 18, 2019

July 8, 2019

Please reload

Recent Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Featured Posts

Uitgerust en gemotiveerd

August 31, 2019

 

Hoe was je vakantie ?

 

Prima, even vier weken tijd voor mezelf en gezin. Doe ik al mijn hele leven en dat bevalt uitstekend. Ben goed uitgerust en gemotiveerd om aan de slag te gaan. De zomerse time out oftewel vakantie, het hoort er gewoon bij.

 

Waar ben je geweest ?

 

Frankrijk, we hebben daar een huis gaan we ieder jaar heen en kamperen op de heen- en terugweg. Vakantie is voor ons simpel leven, lekker eten, wandelen, zwemmen, spelletjes met de kinderen, maar vooral luieren. Dingen waar we door het jaar geen tijd voor hebben. Door de afstand en de rust kun je hoofd- en bijzaken weer in het juiste perspectief krijgen.

 

Wat zijn de hoofdzaken en wat zijn de bijzaken ?

 

Dat wisselt per jaar. Het zijn zowel privé als werkzaken. Karin, mijn vrouw is na zes jaar en na 3 operaties in verband met een cholesteatoom in haar oor geheel doof aan een kant en ze heeft daarbovenop last van tinnitis (oorsuizen) gekregen. Dat is een stressvol proces geweest, omdat we jaren niet wisten waar we aan toe waren. Nu weten we dat het niet meer goed komt en dat ermee leren leven de enige optie is. Karin is vorig voorjaar gestopt met werken, ze kan niet meer op haar oude niveau functioneren, heeft meer rust nodig.

Dan is er natuurlijk mijn gedwongen opname in het Erasmus MC, dat is met name voor Karin zwaar geweest, zeker met haar handicap. We voelen ons zeer onterecht behandeld en niet gehoord. Het is gelukkig goed afgelopen, maar het was volgens ons niet nodig geweest. Ik heb me al die tijd prima gevoeld vond het een interessante belevenis. Het visioen zoals ik het nu noem was mooi en voelde me met alles en iedereen verbonden. Hoe meer ik erover nadenk hoe vreemder het wordt. Dat het mij is overkomen en ook dat ik er zo makkelijk doorheen gefietst ben. Het is een keerpunt in mijn leven, zo voelt het nu en absoluut niet negatief. Maar Karin zag haar man van zich afgepakt en er werd niet naar haar geluisterd. Ze dachten dat ze ook gek was of althans dat ze meeging in mijn wanen. Dat met haar plotselinge doofheid (slakkenhuis viel uit) was deze periode heel zwaar voor haar. Daar hebben we veel over gepraat tijdens de vakantie. Dat en de toekomst van ons bedrijf Creatief Beheer, want we zijn ondernemers en met schoolgaande kin