January 17, 2020

October 18, 2019

July 8, 2019

Please reload

Recent Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Featured Posts

Stadsgeneeskunde in de praktijk

October 30, 2018

 

 

Je wilde jezelf weer eens interviewen ?

Zeker wel, er is veel gebeurd en eigenlijk is het voor mezelf nu ook pas duidelijk welke kant het precies opgaat. In zo’n zelfinterview kan ik alles goed uitleggen. We staan als Creatief Beheer voor een volgende fase, waarin we al onze kennis, kunde en netwerk opgebouwd in onze 15 jarige praktijk op een structurele manier kunnen doorontwikkelen.

 

Leg uit ?

Ons beroep op het Right to Challenge werd eind vorig jaar positief ontvangen door gebiedsorganisatie en het gemeentelijk Right to Challenge platform. Dit Challenge-traject heeft in mijn ogen een hele goede uitkomst opgeleverd. 

Voor hetzelfde bedrag wat er nu ook aan uitgegeven wordt gaan wij het opruimen en groenonderhoud van een aantal parken en pleinen in Rotterdam. In West is dat Park 1943 in Tussendijken en op Zuid is dat het Oleanderplein, Speeltuin de Regenboog in Bloemhof, binnenterrein de Arend in de Afrikaanderwijk en het Jalonplein in Wijk Feijenoord.

De meerwaarde ligt in de uitvoering door de participatieve arbeid van deelnem