top of page

Beste Kwantumclubleden,


Bij deze wil ik jullie van harte uitnodigen op de eerste kwantum clubmiddag alwaar we het kwantumspel gaan spelen.

Zondag 27 maart 13:00 – 16:00 Kwantumclub bij Tante Nino


Jullie hebben inmiddels allemaal een kwantumspel in bezit en natuurlijk zijn we benieuwd of het jullie gelukt is het te spelen met alleen de handleiding op de website. We merken dat het in het begin even wennen is. Het kwantumspel is een instrument wat je moet leren te bespelen. Hoe de stukken bewegen en interacteren vergt oefening. Maar als je het eenmaal kent wordt het eenvoudiger. Eigenlijk hetzelfde als bij schaken en naarmate je het beter leert kennen wordt het ook leuker om te spelen.

Tante Nino is een galerie en kunstpodium op het Noordereiland gerund door Nino P. Er kunnen zo’n dertig mensen binnen en het heeft een huiskamersfeer. Nico Okkerse verzorgt de muziek. Ik zal het spel uitleggen aan de absolute beginners. De mensen die het al kunnen spelen, kunnen natuurlijk tegen elkaar of Karin spelen.

Deze clubmiddag is vooral een eerste kennismaking voor de mensen die het kwantumspel echt willen leren spelen en eventueel aan een kwantumcompetitie willen meedoen. Dat zou de eerste ter wereld zijn en de winnaar is officieus wereldkampioen.

Geef even aan of je komt en met hoeveel. En natuurlijk of het je al gelukt is het kwantumspel te spelen.

Mensen die nieuwsgierig worden en het ook willen leren zijn natuurlijk van harte welkom. Op playingscience.com staat een handleiding van het kwantumspel en hoe je het kunt bestellen. Er zijn ook setjes (10 euro) te koop op de clubmiddag.


Met Hartelijke Groet,


Karin Keijzer en Rini Biemans

Comments


Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page