top of page

Het KwantumspelEindelijk is het zover. Na vijf jaar ontwikkelen, spelen en testen, hebben Karin en ik de versie gevonden die ons inziens aan alle vereisten voldoet om een spectaculair nieuw denkspel te worden waarin de kwantumwereld centraal staat. We hebben een eerste speelset geprint, de diabolo, die getest kan worden. Ik heb een handleiding online gezet op https://www.playingscience.com,. Dit is de website die we gaan gebruiken om het spel te ontwikkelen en promoten.

De eerste fase is nu ingegaan en we zoeken testspelers die het spel willen proberen. Onze eerste vraag is: Lukt het om het puur met de handleiding te spelen. Ik heb de afgelopen maanden geprobeerd het zo helder mogelijk te beschrijven. Op basis van de feedback zal ik de handleiding verbeteren de komende weken. Voorts werken we de website verder uit en maken een aantal instructievideo’s. Over een aantal maanden hopen we dat er zo’n 50 spelers zijn die het spel begrijpen en kunnen spelen.

Dus wie wil het proberen; het is een prachtig spel geworden; uniek in haar soort. Als je mij mailt (info@creatiefbeheer.nl) met je adres, stuur ik je een setje op. We rekenen tien euro per setje om de kosten enigszins te dekken en om nieuwe setjes te kunnen maken. Als je een setje besteld en gaat spelen ben je automatisch lid van de kwantumclub en kun je meedoen met live wedstrijden die we op termijn willen organiseren.

Comments


Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page