top of page

In Memoriam Rolf Versteegh


Donderdag 19 augustus is Rolf Versteegh plotseling en onverwacht overleden op 57 jarige leeftijd aan een hartaanval. Ik hoorde het zaterdag en donderdag 26 augustus was de crematieplechtigheid. Rolf was een bijzonder persoon. Al sinds 2006 werk ik met hem als cameraman, eerst bij Antenne Rotterdam en later wanneer nodig, zo heeft hij het afscheid van het Proefpark nog gefilmd en het filmpje gemaakt tijdens mijn opname. We begrepen elkaar en ik kon alles met hem bespreken. Hij was een begenadigd fotograaf en kunstliefhebber. Ik zal hem missen. Hij hield niet van de voorgrond en fotografeerde vooral mensen die in de rafelranden van de stad waren beland. Ik heb lang moeten zoeken naar een goede foto van hem. Hij zat altijd aan de andere kant van de camera. Het is een hard gelag. We hebben goede en zware tijden meegemaakt. Rolf was er altijd. Juist nu het weer opwaarts lijkt te gaan is Rolf er niet meer. We hadden nog zoveel plannen. Ik wil hem graag bedanken voor alles wat hij voor ons heeft gedaan, namens Karin en alle mensen waar we mee gewerkt hebben. Rust in vrede Rolf.


Comments


Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page