top of page

Een Hoopvol 2022Iedereen een hoopvol jaar gewenst, want zonder hoop houdt alles op. Hoop is toch de motor die ons voortdrijft, hoop op een betere toekomst, hoop op werkelijke liefde, hoop op een paradijs. Wellicht raak ik hier de wat minder romantische geesten kwijt, maar het is volgens mij de simpele waarheid. Ook rationele geesten hopen op een oplossing of doorbraak, al hebben ze vaak de illusie dat ze deze zelf kunnen vinden.

Een week geleden kreeg ik een ingeving voor een verhaal dat zich afspeelt in 2100, dat is 78 jaar verder in de toekomst. De enige manier waarop me dit lukt, mezelf kennende, is als ik er een feuilleton van maak en elke week of twee weken een hoofdstuk publiceer. Ik ben blij dat ik vandaag het eerste hoofdstuk kan publiceren van het feuilleton tweeduizendtweehonderd of tweeëntwintighonderd. Het eerste hoofdstuk heet: ‘Een les uit 2200’ Ik heb nog geen idee hoe het verhaal precies gaat lopen en eindigen maar dat maakt het juist leuk om te doen.

Commentaires


Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page