January 17, 2020

October 18, 2019

July 8, 2019

Please reload

Recent Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Featured Posts

Rattencampagne Oktober update

November 3, 2017

 

We zijn nu 4 weken actief in de Afrikaanderwijk, waarbij we drie dagen in de week met vrijwilligers extra schoonmaken en met bewoners in gesprek gaan. We hebben visitekaartjes geprint met het webadres en een speciale pet ontworpen. Daarnaast hebben we op 6 oktober een vangactie met honden en fret uitgevoerd. We hebben contact gezocht met de meeste organsaties en de scholen in de wijk ter voorbereiding van de activiteiten volgende maand.

 

We hebben een internetdomein geopend: rattenparadijs.nl. Hierop staat informatie over het project, een rattenforum waar mensen kunnen posten en reageren. Op facebook hebben we een pagina geopend ter ondersteuning van de communicatie.

Er is inmiddels ook